info@passiflora-tuinen.nl
026 - 3702580
KvK: 53386981
BTW: NL105464752B01
bloemenborder

Particuliere tuin

Uw wensen staan centraal bij het maken van het ontwerp. Daarbij voegen wij onze kennis, ervaring en passie. Zo krijgt u een uniek ontwerp. Passiflora benut de ruimte in de tuin optimaal en effectief. Architectuur, cultuur en natuur versterken elkaar in de ontwerpen. Door de jaren heen hebben wij al vele tuinen mogen ontwerpen. Op deze site vindt u een aantal voorbeelden. Tijdens het vrijblijvende kennismakingsgesprek laten wij u graag meer tuinen zien.

groen bedrijf

Bedrijfstuin

De bedrijfstuin is het visitekaartje van het bedrijf. Het is de eerste indruk die klanten krijgen. Een goed ontworpen tuin wekt vertrouwen bij de klanten. Passiflora maakt voor u een representatief ontwerp met creatieve oplossingen. Met een onderhoudsvriendelijk beplantingsplan hoeft de bedrijfstuin niet intensief onderhouden te worden.

tuinieren met ouderen

Zorginstelling

Een groene omgeving bij uw zorginstelling is erg belangrijk. Groen nodigt uit tot meer bewegen. Daarnaast bevordert groen sociaal contact en gaat het stress en spanningen tegen. Dit wordt gestimuleerd door bijvoorbeeld een terras tussen het groen of zicht op groen vanuit de kamer. Passiflora maakt samen met u en de bewoners een ontwerp die voldoet aan uw eisen en aan de wensen van de bewoners.

natuurlijk spelen

Schoolplein

Een ontwerp gaat verder dan alleen het plaatsen van enkele speeltoestellen. Een goed ontwerp stimuleert en daagt kinderen uit om te bewegen. Dit bevordert het spel en de ontwikkeling van kinderen. Het is van belang aandacht te geven aan het schoolplein, zodat kinderen gevarieerd en creatief kunnen spelen. Passiflora kan u helpen om uw wensen in samenspraak met de ouders te vertalen in een ontwerp.