info@passiflora-tuinen.nl
026 - 3702580
KvK: 53386981
BTW: NL105464752B01

Uw wens staat bij ons centraal!

Wij komen graag bij u langs om kennis met u te maken en uw wensen en voorkeuren te bespreken. Na deze kennismaking ontvangt u een verslag van het gesprek met een passende offerte voor de door u aangegeven werkzaamheden.

tuinontwerp

Tuinontwerp

Het ontwerp bestaat uit een schetsontwerp en een definitief ontwerp. Het schetsontwerp is een vertaling van uw wensen naar een helder en concreet voorstel. Samen nemen we het schetsontwerp door. Hierna maken wij het ontwerp definitief.

beplantingsplan

Beplantingsplan

Om het ontwerp goed tot zijn recht te laten komen, is de keuze van beplanting erg belangrijk. Door onze grote plantenkennis kunnen wij u een passend beplantingsplan bieden.

tuingereedschap

Aanleg

Met het ontwerp en beplantingsplan heeft u alle informatie die u nodig heeft op de tuin zelf aan te leggen of (deels) aan te laten leggen. Passiflora kan de aanleg van de tuin ook voor u verzorgen. Zo weet u dat u de juiste planten heeft, de planten op de goede plek staan en een goede start kunnen maken om te groeien.

verkoopstyling

Verkoopstyling

Bij de verkoop van uw huis is de eerste indruk van het huis voor een koper erg belangrijk. Dit geldt voor de binnenkant van het huis, maar ook zeker voor de buitenkant. Wij helpen u graag op een zo efficiƫnte manier uw tuin op orde te brengen om een goede eerste indruk te geven.

advies

Tuinadvies

Misschien is uw tuin al helemaal aangelegd, maar wilt u nog wat veranderen of verbeteren. Of heeft u vragen over de verzorging van bepaalde planten of borders. Ik kom graag bij u langs om advies te geven en u verder te helpen.